Extraljusen lyser starkare

När man är bilfantast så kan man lätt se skillnad på biltillbehörs kvalité och vilka produkter som passar till vilka bilar. Det viktigaste när man stylar bilar är ofta att man just har de fetaste extraljusen frampå. Det är inte bara för trafiksäkerheten som man behöver se i trafiken, det kan också vara så att man har ett arbetsfordon som ska lysa upp en mörk skogsstig och liknande.

Bilfantaster vet skillnaden på extraljusens referenstal och det har varit positivt för många sen starkare extraljus vart tillåtna. Det gör att det är nu möjligt att pimpa sin bil extra mycket och lysa upp natten med sin fantastiska fräscha bil.

Extraljus från Oljebaren gör det möjligt och de populära led-lamporna är självklart möjliga att köpa där. För de som inte känner till funktionen av extraljus så är det något man monterar på frontbågen på bilen. Oftast passar de bäst till stadsjeepar och fyrhjulsdrivna bilar som förväntas åka i mer terräng. Det är också vanligt att montera dessa ljus på sin stylade och vad som kallas för ”hottade” bil, det kan vara mest för utseendets skull precis som allt när det gäller styling. Men höj också en varningsflagga för att tjuvar är extra intresserade av dessa lampor, de är nämligen attraktiva för de som vill sälja iväg stöldgods. Om du inte har garage så se till att ha ett bra billarm. Det kan vara en smart satsning oavsett när man stylar sin bil och stoppar in pengar i att snygga upp och förbättra bilen.